Ovo je pitanje koje muči mnoge roditelje, zbog toga što imaju decu koja su neodlučna u pogledu toga koji sport žele. Ipak, gimnastika ima jednu prednost koju ostale sportske discipline nemaju, a to je da možete da počnete između četvrte i šeste godine i to je najvažnije, a kasnije, lako je prebaciti se na neki drugi sport, pošto su postavljeni dobri temelji.

Šta to tačno znači?

Pre svega, gimnastika je bazičan sport, koji se nalazi u osnovi svih ostalih. Vežbe koje su u okviru ritmike, nalaze se takođe i kod treninga svih drugih sportskih disciplina, jer svaki trening počinje vežbama zagrevanja, a završava se vežbama istezanja.

Deca mogu da se predomisle, u bilo kom trenutku i da nastave sa drugim sportom, tako da nemate o čemu da brinete, jer su dobri temelji postavljeni.

Gimnastički klub Pobednik, organizuje redovne probne gratis treninge, na kojima se deca upoznaju sa trenerima i drugim vršnjacima koji su došli da vide šta je gimnastika, kao i oni. Takođe, tu je upoznavanje sa mališanima koji već treniraju. Roditelji mogu da se uvere u kvalitet našeg rada, posvećenost i entuzijazam, kada je sport u pitanju i rad sa decom.


Pošaljite komentar