Kako se bliži rođendan Vašeg deteta, uzbuđenje u celoj porodici nesumnjivo raste. Deca verno iščekuju taj dan, odborjavajući sate, maštaju o poklonima koje će dobiti, kao i nezaboravnom provodu i dobroj zabavi sa drugarima. Roditelji pored toga imaju druge obaveze. Na njima je da pronađu savršen prostor za rođendansku zabavu, pažljivo isplaniraju svaki detalj, pošalju pozivnice svoj deci, naruče deciju tortu i još mnogo toga.

Brojne igraonice i rođendaonice za decu širom grada, poslednjih godina postale su glavna mesta na kojima se proslavljaju dečiji rođendani. Daleko praktičnije od kućne varijante, dečije igraonice su prilagođene deci i njihovim potrebama. S druge strane i Vi imate znatno manje posla oko aranžiranja i spremanja prostora pre i posle rođendana.

Ipak kako dete odrasta, isto polako prerasta data mesta i traži od roditelja iz godine u godinu nešto novo. Dete postaje prezasićeno programom i aktivnostima koje nude dečije igraonice i rođendaonice. Kako biste izašli u susret svom detetu i organizovali mu nezaboravan rođendan, predlažemo Vam novinu u našem gradu – sportski rodjendan za decu!

Gimnastički klub Pobednik Vam srdačno otvara svoja vrata i poziva Vas da u dobroj sportskoj atmosferi proslavite najvažniji dan u životu Vašeg mališana – njegov rođendan. Sportski rođendani namenjeni su za decu svih uzrasta, a GK Pobednik će biti zadovoljstvo da zajedno prikupite uspomene vredne pamćenja.

Tokom sportskih rođendana u prvom planu je aktivno učešće svih mališana u aktivnostima koje je osmislio trenerski tim GK Pobednik. Dobra zabava i nezaboravan provod jednostavno su zagarantovani kako deci tako i roditeljima. Vaše dete i njegovi drugari dobiće jedinstvenu priliku da se upoznaju sa čarima gimnastike, kao i da se oprobaju na gimnastičkim spravama kojima je ispunjena gimnastička sala.

Čak i ako se deca koja prisustvuju rođendanu nikada nisu susretala pre toga sa gimnastikom, kao sportskom disciplinom, nemojte dozvoliti da Vas to zabrine. U skladu sa uzarstom i mogućnostima svakog deteta ponaosob, stručni trenerski tim će omogućiti deci da uživaju u izvođenju gimnastičkih vežbi. Sportski rođendani ispunjeni su uvek pozitivnom energijom a deca ih jednostavno obožavaju! 

Nemojte se uplašiti ukoliko nikad do sada niste organizovali sportski rođendan, jer veoma je lako. Kompletnu organizaciju možete da prepustite timu stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom. Isti će Vas posavetovati takođe koju vrstu hrane i pića možete da donesete za posluženje u salu za treniranje. Ovo je važno pre svega zbog bezbednosti dece, kako Vaše tako i one koja na gimnastičkim spravama svakodnevno treniraju. S druge strane sprave za vežbanje su vrlo osetljive i poprilično skupe, pa je ovo najbolji način da se izbegne oštećenje istih.

Cena rođendana za članove kluba iznosi 130 evra za 2h, dok je cena za decu koja nisu članovi kluba 150 evra. Možete doći pola sata ranije da se pripremite. Piće i posluženje je na Vama.
Sve detaljnije informacije na tel: 065/8 555 222  - prof Zoran Vranov

Submit Your Comment