Mnogo je dece koja hoće sve, ali je isto tako puno mališana koji neće ništa, barem kada je sport u pitanju. Neka deca su lenja i radije vole da svoje slobodno vreme provode zavaljena u lejzi beg, i tako što igraju igrice na mobilnom telefonu ili tabletu. Društvene mreže, You Tube i mnogi drugi virtuelni sadržaji, sasvim oduzimaju vreme i pažnju, tako da je fokus na tome, umesto na realnom životu.

Na ovaj način, deca postaju otuđena, asocijalna, i u suštini, usamljena, zbog toga što virtuelni kontakti nikada ne mogu biti isto što i pravi.

Ako dete ne zna šta hoće, najbolje je da ga dovedete na probni trening Gimnastičkog kluba Pobednik. Ovi treninzi se organizuju redovno, i gratis su, odnosno, prvi trening je otvoren za sve zainteresovane građane i njihovu decu. 

Služe tome da se svi upoznamo jedni sa drugima, kao i sa gimnastikom, kao sportskom disciplinom. Teško je da zavolimo nešto što ne poznajemo, stoga je najbolje da se deca upoznaju sa vežbama, spravama, rekvizitima, i onda će shvatiti da li to žele ili ne.


Pošaljite komentar