U Gimnastičkom klubu Pobednik, odavno smo primetili da deca ne znaju da li vole ili ne vole gimnastiku, i da se u ovaj sport zaljube tek nakon što odgledaju prvi, probni trening, ili započnu sa redovnim treniranjem.

To je sasvim normalno, i stoga pozivamo sve roditelje da dovedu svoju decu, na gratis trening, i dovoljno će biti samo da pozovete brojeve telefona našeg kluba. Zakažite prvi slobodan termin koji vama odgovara i mi vas čekamo.

Treneri, deca koja već dugo vežbaju, divna atmosfera u sali i sve ostalo što je potrebno da se vaše dete zaljubi u gimnastiku, već je tu. Najčešći slučaj koji imamo jeste da deca nastavljaju da se bave ovim sportom, nakon što uvide koliko benefita tu ima, da postaju spretni, jaki, snažni, okretni, brzi i bolji i od sebe. Naime, preskaču neke svoje mogućnosti, koje nisu znali da će ikada moći.

Neka vežba se čini nemogućom za izvesti, ali se ispostavlja da se kroz ponavljanje i trud, sve može savladati i prevazići, tako da se na ovaj način, jača samopouzdanje i vera u sebe.


Pošaljite komentar