Male devojčice često znaju da vole muziku, ali su nesvesne da postoji nešto još lepše od toga, a to je – ritmička gimnastika! Zbog čega to tvrdimo? Muzika sama po sebi, znači da treba da znate da pevate ili svirate, a ako ste samo ljubitelj, onda je to u redu, ali ne vodi ka stvaranju karijere u budućnosti. Sa druge strane, ritmička gimnastika podrazumeva spoj muzike, plesa, baleta i sporta – na jednom mestu, toliko lepih stvari, zaista nećete naći.

Zato je dobro da svoju mališanku, usmerite na ritmičku gimnastiku. Ako ima između četiri i šest godina, onda ste u pravo vreme pročitali ovaj tekst. Gimnastički klub Pobednik, organizuje prve probne treninge koji se ne plaćaju, i koji svoj smisao imaju u tome da se jedni sa drugima upoznamo, a pre svega toga, da deca osete ono najvažnije a to je – atmosfera!

Vrlo brzo zažele da budu deo svega toga i da dođu ponovo, što pre! Ovo je najbolji put da se vaše dete i razvija pravilno i na psihološkom planu i na fizičkom, stoga je najbolje da zakažete prvi termin.

Pošaljite komentar