Pre svega, ovo nije razlog za paniku. Moguće je da ste vi sasvim svesni benefita koje donosi sport, u smislu – dete se pravilno razvija, postaje snažno, okretno, spretno, disciplinovano, itd. i sasvim ste u pravu. Ipak, takođe znate da vaše dete odbija da ga odvedete na treninge, jer misli da će to biti naporno, dosadno, jedna obaveza više pored škole i sl.

Naš predlog jeste da probate da dovedete klincezu na probni trening ritmičke gimnastike. Mi smo osmislili probni trening upravo iz razloga da deca osete atmosferu i da sama požele da budu deo svega toga. Mi želimo da mališanima usadimo ljubav prema sportu, pre svega ostalog. Deca ne mogu da budu svesna koliko će toga dobrog sport njima doneti, i sada i u budućnosti, ali mogu da osete atmosferu i znaju kada se osećaju prijatno a kada ne.

Na probnim treninzima će ugledati svoje vršnjake koji vežbaju iz ljubavi, a ne zato što ih je neko primorao na to, i da su jaki, okretni, brzi, spretni... Uz sve to, sa zvučnika se čuje muzika, pa se stvara fantastična atmosfera. Svako dete koje barem jednom dođe kod nas, sledeći put će doći sa radošću i jedva će čekati zakazano vreme. 

Pošaljite komentar