Roditelji jako često dospevaju u situacije kada imaju jedno ili više dece koja ne znaju šta bi htela ili bi želela – sve. Naravno, to nije moguće, pa se postavlja pitanje kako ne napraviti pogrešan izbor. LJudi obično misle da kada se neki sport počne da trenira, da ne može kasnije da se promeni, i tu su donekle u pravu.

Ipak, sa gimnastikom nije tako. Radi se o tome što je gimnatika bazičan sport, odnosno, u osnovi je svih sportova. Ovu tvrdnju najbolje ilustruje to što svaki trening započinje vežbama zagrevanja a završava se važbama istezanja. To su iste vežbe koje se rade i tokom sportske ili ritmičke gimnastike.

Ako vaše dete ne zna šta želi da trenira, onda je najbolje rešenje da zakažete probni trening i za to će vam biti dovoljan jedan telefonski poziv gimnastičkom klubu Pobednik. Odaberite termin i dođite da se upoznamo. Kada dete oseti atmosferu, upozna trenere, kao i vršnjake, te uvidi koliko su svi dobro raspoloženi i da vlada pozitivna energija, veoma brzo će poželeti da bude deo svega toga, tako da će treninzi postati obaveza kojoj se dete raduje danima unapred.

 

Pošaljite komentar