Ako pitate neku klincezu, šta je lepše, društvene mreže ili ritmička gimnastika, može da vam odgovori da je lepše ovo prvo, ali samo ako nije probala da trenira ritmiku! Naprosto, devojčice su zaljubljene u taj spoj sporta, plesa, muzike i baleta, tako da sve što nude moderne tehnologije i savremeno doba, kao što su društvene mreže, video klipovi, slike, četovi, dopisivanja, lajkovanja, virtuelni prijatelji i mnogo toga još – ne može da se upoređuje sa stvarnim svetom i realnim druženjem!

Zbog toga vas pozivamo da dođete kod nas na prvi probni trening ritmičke gimnastike, koji se održava redovno u Gimnastičkom klubu Pobednik. Dovoljno je samo da okrenete brojeve telefona i da zakažete kada vama i vašem detetu odgovara, a nakon toga se prepustite magiji trenutka.

Tu su treneri da vas upoznaju sa time šta je to ritmika, da osetite atmosferu koja vam dugo neće izaći iz pamćenja, šta više – mališani jedva čekaju da se na isto mesto vrate!

Omogućite im to, i učinićete im veliku uslugu – odvojićete ih od nerealnog, virtuelnog svega i uključiti u nešto stvarno zdravo i dobro za njih.

Pošaljite komentar