Ponekad roditelji imaju veću želju da dete trenira, nego ono samo. Razlog je što su roditelji svesni svih benefita koje sport donosi, dok deca, naravno, nisu. Sport nije samo dobar za fizički razvoj dece, već i za psihu. To najbolje vidimo po jačanju samopouzdanja i vere u sebe.

Jer, ako jednu istu, tešku vežbu, ponavljamo bezbroj puta, i konačno uspemo da je uradimo bez greške, jasno je da će sigurnost u sebe odmah skočiti. Ovo se preslikava na sve druge oblasti života, jer shvatamo da ako smo uporni, da će to doneti rezultate, vremenom, ako ne odmah. Deca nauče da ne odustaju, da se bore, a to je vrlo važno za svaki aspekt života.

Ako dete ne želi da trenira, naš predlog je da dođete u Gimnastički klub Pobednik, i da osetite atmosferu. Prvi probni trening je besplatan, i možete da zakažete telefonom termin koji vam odgovara. Upoznaćete se sa trenerima, decom koja treniraju, atmosferom... Većina dece se veoma lako zaljubi u ono što vidi, tako da se obično dešava da dođu i drugi put, i da to postane nova, zdrava navika.


Pošaljite komentar