Ritmička gimnastika je odličan izbor ako imate devojčicu, koja voli ples, muziku, ali i sport i sve to u isto vreme. Ritmika je spoj svega toga, tako da je prava odluka da svoju mališanku dovedete na prvi, probni trening, koji organizuje Gimnastički klub Pobednik.

Jednostavno, okrenite naše brojeve telefona i proverite kada je prvi slobodan termin koji i vama odgovara. Onda dođite da se zajedno sa nama zaljubite u ovaj sport!

Atmosfera koja vlada u sali, veoma je inspirativna, tako da deca sama traže da dođu i sledećeg puta. Jer, sport nije samo mukotrpno vežbanje i odricanje, sport je i druženje, sticanje novih drugara, sklapanje prijateljstava koja često traju i za ceo život.

Od opreme za ritmičku gimnastiku, devojčicama će biti potreban triko, baletanke, papuče, nazuvice... Rekviziti kojima se vežba su čunjevi, trake, lopte, vijače, obruči...

Izbor muzike zavisi od senzibiliteta takmičarke, i dopušteno je da se bira na takmičenjima. Na redovnim treninzima, najčešće se vežba uz note klasične muzike, koja deluje opuštajuće, i još više naglašava gracioznost pokreta i kreativnost u izvođenju vežbi.

Pošaljite komentar