Mnogi roditelji su pravi zaljubljenici u sport, ali se nisu ostvarili na tom polju. Sada žele da im deca krenu istim stopama i da postanu profesionalni sportisti.

Istina je da uspešnog sportistu čini rad i disciplina, odricanje, a tek onda talenat. Naravno, talenat je neophodan, ali je to ipak samo jedan manji deo onoga što je potrebno.

Jednog profesionalca će time učiniti redovno treniranje, dovođenje fizičke spremnosti do perfekcije, samodisciplina i slično. 

Zbog toga je pravo vreme da vaša devojčica krene sa bavljenjem ritmikom oko četvrte godine života. Tada nije previše mala, tako da može sama da kaže da li joj se sport dopada ili ne. Devojčice se uglavnom veoma lako zaljube u ritmiku, jer ona predstavlja spoj plesa, muzike i sporta, tako da je obično potreban samo jedan probni trening u Gimnastičkom klubu Pobednik, da bi se vaša klinceza vezala za ovaj sport.

Dovoljno je da uputite jedan telefonski poziv i da zakažete dolazak u terminu po izboru. Ostalo prepustite nama. Treneri, vršnjaci, i celokupna atmosfera koja vlada u sali, učiniće da se klinceza opredeli da nastavi da dolazi redovno kod nas. 

Pošaljite komentar