Od svega što smo naveli u naslovu našeg teksta, odgovor je da nema potreba da birate – jednostavno, upišite vaše dete na ritmičku gimnastiku. Jer, ova sportska disciplina objedinjuje sve to – ples, balet, muziku i sport. 

Vaša devojčica će naći sve ono što voli, i to na jednom mestu, uz mnoštvo vršnjakinja koje dele istu strast. Mnogi roditelji žele da se dete bavi nekim sportom, a da ne znaju šta bi to bilo najbolje. Prosto, dete pokazuje interes za sve ili u obrnutom slučaju, ni za šta, pa su zbunjeni i ne znaju šta dalje.

Ovde je najbolja odluka da dođete na prvi, probni trening ritmičke gimnastike, koji organizuje Gimnastički klub Pobednik. To je gratis trening, koji služi da se svi upoznamo međusobno – deca, treneri, roditelji... Nakon toga, mališani će osetiti atmosferu, i najverovatnije poželeti da postanu deo svega toga što vide. 

Biće opčinjeni kada shvate šta sve druga deca znaju i mogu da izvedu, koliko su vešta, sposobna, spretna, okretna, sa izraženim osećajem za ravnotežu, gracioznih pokreta... Ubrzo, redovni treninzi postaju lepa navika, kojoj se deca unapred raduju.


Pošaljite komentar