Znate li koliko devojčica ima a da ne znaju kojim sportom bi se bavile? Pri tome govorimo o maloj deci, ali i o onoj većoj, koja se nalaze u nižim razredima osnovne škole. 

Možda ste i vi roditelj jedne takve devojčice koja ima višak energije, i koja stalno trči i juri. Moguće da se pitate kako da tu energiju kanališe, kako da je usmerite?

Sa druge strane, dosta roditelja se pribojava da ako upiše dete na pogrešan sport, a ono se kasnije predomisli, da će tada biti kasno za eventualnu profesionalnu karijeru.

Sve je to tačno, i zbog toga je baš ritmička gimnastika pravi izbor. Naime, ovaj bazičan sport pruža dobre osnove i temelje, koji kasnije mogu da posluže ako se devojčica odluči za nešto sasvim drugo. To može da bude plivanje, rukomet, odbojka, košarka, atletika... Izbor nije bitan, važno je da su temelji postavljeni, navike su stvorene, i sada se može nastaviti dalje, bez problema.

Zbog toga je naš predlog da dođete u Gimnastički klub Pobednik na prvi trening koji je besplatan, i služi da se upoznamo jedni sa drugima. 

Pošaljite komentar